Word vrienden met internationale studenten!

BuddyGoDutch helpt internationale studenten om Nederlanders te ontmoeten en vice versa. We bieden een persoonlijk buddy-programma voor Nederlandse studenten en internationale studenten van over de hele wereld. Op deze manier kunnen internationale en nationale studenten een nieuwe cultuur ontdekken. Alsof je een wereldreis maakt zonder ergens naar toe te gaan!

Ons buddyprogramma
Je kunt je aan het begin van elk semester (september tot februari en februari tot juli) aanmelden voor het programma. Na aanmelding organiseren vindt het matchings evenement plaats waar je andere studenten  kan ontmoeten die zich hebben aangemeld. Dan gebruiken we uw persoonlijke interesses en voorkeuren om u te matchen met uw ideale buddy. Voor meer informatie over het programma, bezoek onze matchings pagina hier.

Activiteiten en evenementen
Wanneer je bent gekoppeld aan een internationale student, kan je samen met je buddy naar evenementen komen om andere internationale en Nederlandse studenten te ontmoeten en tegelijkertijd te genieten van al het moois wat Utrecht te bieden heeft. Het is de perfecte omgeving om cultuur, politiek, tradities te bespreken en ondertussen talen en gebruiken te beoefenen die misschien heel vreemd voor je zijn. Je bent vrij om je buddy in je eigen tijd te ontmoeten! Schrijf je hier in om buddy te worden voor een half jaar: https://buddygodutch.nl/sign-up/

We organiseren activiteiten variërend van kroegentochten en schaatsen tot diners en feesten. Hier is de link naar onze activiteitenkalender. Als je meer wilt weten over onze activiteiten, ga dan naar de activiteitenpagina of bezoek onze Facebook-pagina. Zelfs als je geen buddy bij ons bent, ben je nog steeds van harte welkom om met ons mee te doen aan onze activiteiten. We zien je daar!

© BuddyGoDutch (All rights reserved)