Raad van Toezicht

Lid worden van de Raad van Toezicht van BuddyGoDutch?

Over BuddyGoDutch

De relatief jonge Stichting BuddyGoDutch is een snel groeiende organisatie die zich focust op zowel internationale als Nederlandse studenten binnen Utrecht. Deze stichting biedt met zijn buddysysteem een laagdrempelig platform om deze twee groepen samen te brengen. Door de toenemende internationalisering binnen het Utrechtse hogere onderwijs komt er vanuit deze instanties steeds meer de vraag hoe met deze groepen om te gaan. BuddyGoDutch geeft met zijn buddysysteem een antwoord op deze vraag.

Raad van Toezicht

Als Raad van Toezicht (RvT) ben je een orgaan van BuddyGoDutch wat de continuïteit bevordert en waarborgt. Dit wordt enerzijds gedaan doordat je toezicht houdt op de financiën en bekijk je anderzijds wat er binnen de organisatie verbeterd kan worden. Hierbij adviseer en assisteer je het bestuur om deze verbeteringen door te voeren. Naast een waardevolle aanvulling op je CV is het een dankbare functie. Het geeft veel voldoening om een bestuur te zien groeien en een stichting te zien bloeien.

Wat houdt het werk in?

De RvT bestaat uit vier leden, waarbij je als lid twee jaar op vrijwillige basis onderdeel blijft van de raad. De RvT komt vier keer per jaar samen, waarbij ze samen met het bestuur van BuddyGoDutch vergaderen. Als lid zal je ongeveer 2 tot 5 uur per maand kwijt zijn aan adviseren, meedenken en het controleren van de documenten. De piek zit aan het begin van de semesters.

Vereisten:

  • Affiniteit met de studentenwereld (in Utrecht)
  • Affiniteit met internationalisering en/of reizen
  • Kritisch
  • Kan hoofd- en bijzaken goed scheiden
  • In staat om constructief feedback te geven

Geïnteresseerd?

Stuur je CV en een korte motivatie voor 1 maart naar info@buddygodutch.nl. Hierna zal contact met je worden opgenomen. De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek met een afvaardiging vanuit de RvT en het BuddyGoDutch-bestuur.

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen via richardgertsen16@gmail.com of telefonisch bij Richard Gertsen, voorzitter van de RvT: telefoonnummer is bij het bestuur bekend.